Rólunk

Rólunk

Kedves Ügyfelek!
Bemutatkozásul szeretném elmondani, hogy elsősorban Budapest I., II. és XII. kerületeiben található ingatlanok eladásával ill. bérbeadásával foglalkozom, helyi családi irodaként kedvező és rugalmas feltételekkel. Ingatlanközvetítői szakképesítéssel rendelkezem.
Megtisztelő a bizalom, amikor ügyfeleim megbíznak ingatlanuk menedzselésével, igyekszem a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet nyújtani, hogy az ügylet mindenki megelégedésére szolgáljon. Nekem fontos az Ön elégedettsége. Eddigi ügyfeleimmel olyan bizalmi kapcsolatba kerültünk, hogy újabb megbízásokat, ajánlásokat kapok.
Hirdetéseimben a jó minőségű fotókon kívül videóbejárást és alaprajzot is szerepeltetek. Kiemelések fizetésével biztosítom, hogy a hirdetés mindig elöl legyen a listában. Az ingatlan értékesítésének előmozdítása érdekében együttműködöm más ingatlanközvetítőkkel is.
Tekintettel arra, hogy beszélek angolul, a külföldi érdeklődőket is megszólítom angol nyelvű hirdetésszövegekkel belföldi és külföldi portálokon is.
Szíves figyelmét megköszönve, egy kötetlen személyes beszélgetés lehetőségében bízva, remélem, hogy hamarosan Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem.
Tisztelettel várom érdeklődését!
Köszönettel és üdvözlettel,
Polyakovszky Andrea